Supa de ceapa

Supa de ceapa

  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit:
  • Timp total:
  • Yield: 4
  • Dificultate: easy
  • Tip reteta: Supa

Ingrediente:

  • 250g ceapa
  • 75g unt
  • 25g faina
  • 2 litri de supa de pui
  • 2 linguri de vin alb
  • 4 felii de paine
  • 50g cascaval ras
  • sare
  • piper

Instructiuni:

  • Tocam marunt ceapa si o calim in unt timp de 2 minute. Presaram deasupra faina si amestecam continuu cu o lingura de lemn.
  • Turnam supa de pui si vinul alb. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba timp de 30 de minute.
  • Punem feliile de paine intr-o tava si presaram deasupra branza. Punem la cuptor pentru 10 minute sau pana cand cascavalul s-a topit si s-a rumenit.
  • Turnam supa in castroane si asezam deasupra felii de paine cu cascaval.

Publicat in by

Etichete: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image