NEWCASA Residence incepe un nou proiect imobiliar in zona Prelungirea Ghencea

Dezvoltatorii NEWCASA Residence incep lucrarile unui nou proiect imobiliar situat în sectorul 5 al Capitalei, la granița cu sectorul 6. Prelungirea Ghencea este o zona rezidentiala noua, aflata in plina dezvoltare, cu numeroase proiecte rezidentiale de mici si mari dimensiuni.

Galerie foto – Proiect NEWCASA Residence2   

La fel ca si primul proiect, gandit sa multumeasca cerintele tuturor persoanelor ce sunt in cautarea unei locuinte, NEWCASA 2 Residence  este un proiect modern si cochet, si va avea tot un numar redus de spatii locative dispuse intr-un regim de inaltime P+2ET+M. Proiectul dispune de o suprafata de 650 mp teren, pe care se va construi blocul de locuinte mixte cu 13 unitati locative, formate din garsoniere de vanzare, apartamente cu 2 camere si parcarile destinate proprietarilor la achizitia apartamentelor.

Apartamentele vor avea balcoanele spatioase, având rol de spațiu recreativ și nu de spațiu pentru depozitare. Acest lucru nu înseamnă că apartamentele nu vor avea suficient spațiu pentru depozitare, existand diferite incaperi ce pot deservi drept cămară si boxe individuale.

In ceea ce priveste finisarea apartamentelor, aceasta se face la alegere, fiecare client personalizand si alegand dupa propriul plac pentru locuinta dintr-o  gama premium de modele pentru gresie, faianta, parchet si usi.

Proiectul NEWCASA 2 Residence se construieste pe cadre de beton, diafragme si plansee din beton armat, si atat pe interior cat si pe exterior, se foloseste caramida de tip porotherm. Izolatia exterioara este din polistiren de 10, urmata atat de o tencuiala decorativa cat si de placi ceramice, iar tamplaria PVC cu 5 camere vine la pachet impreuna cu  glafuri interior/exterior. Balustradele balcoanelor sunt din inox cu sticla securizata, iar spatiile comune din interiorul blocului vor fi amenajate cu placi ceramice de tip gresie/granit si balustrade de inox.

Apartamentele se vor preda ”La cheie” si sunt puse in vanzare in prezent la stadiul de proiect. Pentru cei interesati de rezervarea unei locuinte in acest stadiu, si rezervand apartamentul din timp, se vor oferi DISCOUNT-uri considerabile.

Contact: newcasa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...


CAPTCHA Image
Reload Image