Fursecuri cu doua tipuri de ciocolata

Ingrediente:
- 3 albusuri
- 80g unt
- 80g faina
- 80g zahar pudra
- 30g cacao
- sucul de la o lamaie
- 50g ciocolata alba
- 50g ciocolata neagra
Instructiuni:
- Rupem ciocolata bucatele mici.
- Batem albusurile spuma tare. Punem zaharul, sucul de lamaie, batem pana ce se intaresc din nou si adaugam untul moale. Omogenizam si adaugam faina si cacaua cernuta. Amestecam bine si luam aluat cu lingurita pe tava unsa cu unt. Coacem la foc mijlociu 15 minute, scoatem tava si presaram bucatele de ciocolata. Mai coacem 5 minute.
- Mic secret: O parte din ciocolata din aceasta reteta poate fi inlocuita cu nuci, stafide sau fructe confiate. Tocam marunt caisele confiate, miezul de nuca, migdalele si stafidele si le adaugam in aluat dupa ce am pus faina si cacaua. Amestecam si coacem fursecurile.
Etichete: prajitura cu doua tipuri de ciocolata

Leave a Reply