Clafoutis cu piersici

Clafoutis cu piersici

  • Timp de preparare:
  • Timp de gatit:
  • Timp total:
  • Dificultate: medium
  • Tip reteta: Desert

Ingrediente:

  • 4 galbenusuri
  • 200g faina
  • 6-8 piersici
  • 200g zahar
  • 200g frisca
  • 200ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra

Instructiuni:

  • Spalam piersicile, le taiem jumatati si le scoatem samburii. Presaram deasupra 3-4 linguri de zahar si lasam deoparte timp de 30 de minute.
  • Amestecam galbenusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat. Adaugam faina, amestecam si turnam laptele si frisca.
  • Ungem cu unt o forma rotunda. Asezam jumatatile de piersici direct în tava si turnam compozitia. Coacem 35-40 de minute, la foc mic. Cand s-a racit, presaram zahar pudra.

Publicat in by

Etichete: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image