Piept de pui la gratar cu ciuperci si cascaval

Ingrediente
4 buc. piept de pui dezosat
4 ciuperci champinion
2 rosii
8 felii de cascaval Rucar patrat
8 bucati sparanghel verde
2 dovlecei
o lamaie
1 lingura de ulei de masline
dupa gust,sare de mare
piper negru macinat
boia de ardei dulce
oregano
sos de soia
amidon
piept-de-pui-la-gratar
Preparare
1. Taiem pieptul de pui pe jumatate,longitudinal,cu o grosime de aproximativ 1 cm. Il crestam, apoi adaugam zeama unei jumatati de lamaie si condimentam cu sare,piper boia si oregano. adaugam o lingura de uleide masline si lasam la rece intr-un vas acoperit
2. Spalam ciupercile si indepartam coditele
3. Taiem dovleceii si rosiile longitudinal in felii subtiri
4. Incingem gratarul,punem bucatile de pui la fript impreuna cu ciupercile,feliile de dovlecei si sparanghelul. Dupa rumenirea pe o parte a pieptului de pui, il intoarcem si asezam pe el ciupercile cu palaria in jos, dar si coditele. Punem cate o felie de rosie si 2 felii de cascaval deasupra si acoperim cu un capac sau cu o folie in asa fel incat sa nu atingem cascavalul. Lasam pana cand acesta se topeste.
5. Aranjam pe farfurie,adaugam zeama de lamaie peste dovlecii si sosul de soia ingrosat cu putin amidon.

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image