Dieta Daneza

 Acest tip de dieta este unul foarte intruziv si nu este recomandata persoanelor care au probleme cu inima. Dieta Daneza este foarte saraca in calorii si ofera avantajul de a slabi 10-12 kg in doar 13 zile. Daca doriti sa tineti aceasta dieta este recomandat sa nu o incercati mai mult de doua ori pe an, o data la sase luni. Pentru a avea succes in cele 13 zile nu consumati decat ceea ce va este permis in lista de mai jos. De asemenea trebuie sa consumati cat mai multa apa plata, macar 2 litri pe zi.

Eficienta acestei diete este data de faptul ca planul alimentar urmat duce la schimbarea metabolismului. Este indicat ca inainte de a incepe Dieta Daneza sa faceti un control medical pentru a nu intampina anumite probleme de sanatate.

Dieta Daneza

 

Ziua 1

mic dejun: o cafea cu un cub de zahar;

pranz: 400 g spanac cat mai putin preparat, 2 oua fierte tari si o rosie medie;

cina: 150-200 gr carne de vita fripta, salata verde cu lamaie.

 

Ziua 2

mic dejun: o cafea indulcita cu un cub de zahar;

pranz: 250 grame sunca presata si un iaurt sarac in grasimi;

cina: 150-200 gr carne de vita fripta, salata verde cu lamaie.

 

Ziua 3

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu un cub de zahar;

pranz: 2 oua fierte tari, 1 felie sunca presata asezonate cu o salata verde cu lamaie;

cina: o telina micuta fiarta, o rosie si un fruct mediu.

 

Ziua 4

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu un cub de zahar;

pranz: un iaurt slab si un pahar cu suc de fructe (200 ml);

cina: un morcov mediu ras, un ou fiert tare si 250 grame branza de vaci.

 

Ziua 5

mic dejun: un morcov mare;

pranz: 200 grame peste slab fiert servit cu zeama de lamaie si o lingurita cu unt;

cina: o telina mica, cruda, rasa si 200 grame carne de vita fripta sau fiarta.

 

Ziua 6

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu un cub de zahar;

pranz: un morcov ras si 2 oua fierte tari;

cina: o jumatate piept de pui fript si salata verde cu lamaie.

 

Ziua 7

mic dejun: o cana de ceai de plante fara zahar;

pranz: cat mai multa apa;

cina: 200 grame cotlet de miel la cuptor si un fruct.

 

Ziua 8

mic dejun: o cafea cu un cub de zahar;

pranz: 400 g spanac cat mai putin preparat, 2 oua fierte tari si o rosie medie;

cina: 150-200 gr carne de vita fripta, salata verde cu lamaie.

 

Ziua 9

mic dejun: o cafea indulcita cu un cub de zahar;

pranz: 250 grame sunca presata si un iaurt sarac in grasimi;

cina: 150-200 gr carne de vita fripta, salata verde cu lamaie.

 

Ziua 10

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu un cub de zahar;

pranz: 2 oua fierte tari, 1 felie sunca presata asezonate cu o salata verde cu lamaie;

cina: o telina micuta fiarta, o rosie si un fruct mediu.

 

Ziua 11

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu un cub de zahar;

pranz: un iaurt slab si un pahar cu suc de fructe (200 ml);

cina: un morcov mediu ras, un ou fiert tare si 250 grame branza de vaci.

 

 

Ziua 12

mic dejun: un morcov mare;

pranz: 200 grame peste slab fiert servit cu zeama de lamie si o lingurita cu unt;

cina: o telina mica, cruda, rasa si 200 grame carne de vita fripta sau fiarta.

 

Ziua 13

mic dejun: o felie de paine prajita si o cafea cu putin zahar;

pranz: un morcov mare ras si 2 oua fierte tari;

cina: o salata verde cu lamaie si 250 grame piept de pui fript.

Etichete: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image