Rulada cu ciocolata

Ingrediente:
- 4 galbenusuri
- 100g zahar
- 200g unt
- 100g ciocolata de menaj
- 40ml lapte
- 6 oua
- 120g zahar
- 150g faina
- 20g smantana
- 30g cacao
- ¼ lingurita sare
Instructiuni:
- Frecam ouale cu zaharul, turnam laptele si batem 10 minute pe baie de abur. Luam de pe foc si punem ciocolata rasa. Dupa ce s-a racit punem untul moale si batem pana devine cremoasa.
- Batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, praful de sare si smantana. Omogenizam, punem faina si cacaua cernute si amestecam. Ungem o tava intinsa cu unt si asezam hartie de copt. Turnam compozitia si coacem 25 minute la foc moderat.
- Dupa ce s-a copt rasturnam foaia pe un servet umed, si rulam imediat cu tot cu servet. Cand este rece desfacem, intindem ciocolata, si rulam.
Etichete: prajitura cu ciocolata, rulada cu ciocolata

Leave a Reply