HTC ONE – Smartphone-ul anului 2013

Samsung si Apple ar trebui sa isi faca mari probleme in ceea ce priveste concurenta. HTC vine cu putere din urma si lanseaza HTC ONE un smartphone deosebit, care combina un design cu un ecran mare si proprietati de ultima generatie, toate aceste caracteristici facandu-l sa poarte cu demnitate denumirea de “smartphone-ul anului 2013”.

Design

Dreptunghiular, plat, si extrem de subtire, HTC ONE este practic un mare ecran. Caracteristicile de 4.7 inch, 1080p alaturi de tehnologia Solux utilizata pentru o mai buna calitate a imaginii genereaza 468 de pixeli per inch, toate acestea fiind definitorii pentru acest model de smartphone. Comparativ cu Samsung Galaxy 4 (5 inch, 441 ppi), HTC dispune pe un ecran mai mic un numar mai mare de pixeli.

Disponibil in nunate de negru si argintiu, spatele confectionat din aluminiu ii da un aspect greu de egalat. Se tine cu usurinta in mana, este placut la atingere si nu da impresia ca poate fi scapat prea usor, navigarea in meniu cu o singura mana fiind foarte usoara

Smartphone HTC.

Software si caracteristici

Telefonul ruleaza acum cu softul Jelly Bean 4.2.2., acesta reprezentand un update pentru produs, aducand totodata si o serie de noi caracteristici. Serviciile Google cu care sunteti obsinuiti ruleaza foarte bine, aici includem Gmail, Google +, Google Talk, Google Play si Google Drive.

Blink Feed reprezinta o caracteristica particulara a noului telefon. Este un ecran principal format din mai multe ecrane mai mici ce au rolul de a contine o varietate de canale de stiri, bloguri si site-uri web. Aceasta functie este setata ca ecran de start si se poate dezactiva doar intr-o mica masura.

Hardware

Acest smartphone nu va dezamagi pe nimeni in tot ceea ce priveste calitatea functionarii. Are un procesor de 1,7 GHz quad-core. Memeoria interna este de 32 GB cu posibilitatea de a fi marita pana la 64 GB. Pe langa acestea mai gasim si 2 GB de RAM. Radio wireless, Bluetooth 4.0 si 802.11 a/b/c/g/n WI-Fi, alaturi de conectivitate NFC.

Contacte si apleuri

Ca si pana acum cand vine vorba de contacte si apeluri HTC impresioneaza. Fie ca doriti sa creati profiluri noi, sa cautati un contact sau sa vedeti profilul de pe Facebook, toate imaginile vor fi afisate la inalta rezolutie. Sistemul de contacte este pur si simplu facut pentru a naviga cu usurinta. Fila din dreapta ecranului de sus poate fi accesata usor doar cu un touch, iar derularea listei nu intampina probleme.

HTC ONE a fost facut in asa fel incat in momentul convorbirilor claritatea vocii sa fie deosebita, zgomotul extern fiind estompat cat mai mult, iar marirea volumului din casca facandu-se cu o simpla miscare.

Mesaje

Tastarea mesajelor pe One se face in cel mai simplu mod posibil. Tastatura oferita de produs ofera o precizie deosebita, plus optiunea de a calibra tastaura in functie de grosimea degetelor este un instrument util. Daca doriti sa scrieti mesaje in mai multe limbi este posibil datorita optiunilor cu care vine tastatura. Sistemul de mesagerie este bine prevazut si are o noua interfata pentru vizualizarea conversatiilor.

Internet

Navigarea pe internet este similara cu multe alte telefoane lansate pe piata ce au soft-ul Ice Cream Sandwich. Google Chrome este util din toate punctele de vedere, cum ar fi si posibilitatea de a sincroniza fisierele din desktop cu cele din telefon. Viteza de navigare este uluitoare, la fel si timpul de incarcare al paginilor web.

Camera

O mare schimbare pentru HTC este camera cu un singur senzor 4 MP. Desi camera are un senzor mai mic, pixelii sunt mult mai mari, permitand mai multa lumina si imagini cu mai multe elemente. Interfata aparatului de fotografiat nu este prea usor de folosit datorita faptului ca icoanele sunt cam mici.

Concluzii

Acesta este cel mai bun telefon HTC lansat pana acum. Mai mult, poate fi considerat un produs care acopera toate cerintele pe aceasta nisa, Samsung Galaxy S4 fiind cu mult in urma la toate capitolele fata de HTC ONE.

 

Te poate interesa si Tableta Allview Viva

Etichete: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image