Service frigidere

Fie ca vorbim de masina de spalat, fier de calcat, aspirator, filtru de cafea sau frigider, prezenta acestor obiecte electrocasnice este eminamente necesara intr-o casa, indiferent de marimea ei sau de numarul de persoane care o locuiesc. Cu aceste cateva exemple vrem sa subliniem importanta acestor obiecte in viata noastra de zi cu zi. De buna lor functionare depinde dimensiunea efortului pe care il depunem pentru a avea toate cele necesare unui trai decent dar si calitatea timpului nostru liber. In cazul unei functionari necorespunzatoare a obiectelor electrocasnice avem doua variante la dispozitie pentru a remedia problema: inlocuire sau reparare. Daca un astfel de obiect nu este tocmai scump putem alege prima varianta. Daca implica un cost semnificativ de achizitie, defectarea sau functionarea necorespunzatoare se poate remedia intr-un service autorizat, mai ales daca obiectul, frigiderul de exemplu, este in limitele termenului de garantie.
Locul de pastrare al alimentelor crude sau gatite in cele mai bune conditii, frigiderul este unul dintre cele mai importante obiecte electrocasnice. Indiscutabil, functionarea lui defectuoasa sau chiar defectarea sa ar crea un disconfort insemnat mai ales ca valoare practica. De aceea, grija pe care ar trebui sa o manifestam vis a vis de integritatea frigiderului poate fi considerata de prima importanta. Nimeni nu isi doreste ca in mijlocul sezonului estival sa i se defecteze frigiderul, ramanand astfel fara o principala sursa de gheata sau cu mancarea gatita pastrata la temperatura camerei. Daca este totusi nevoie, interventia pentru reparatea lui implica o serie de pasi, urmarea lor scutindu-ne de aparitia unor momente tensionate, foarte putin placute.

service frigidere imag2
Fiecare produs industrial are partile lui bune dar si anumite componente care nu functioneaza corect, acestea defeectandu-se frecvent. Astfel de neajunsuri apar pe piata din mai multe cauze. Un management defectuos al calitatii, fonduri restranse pentru cercetare si alte cateva cauze. Din pacate aceste deficiente se resimt la nivelul utilizatorului final, atunci cand repararea lor implica unele costuri.Un frigider defect poate avea un consum energetic de pana la trei ori mai mare decat in mod normal. In cazul in care garnitura de la usa frigiderului nu mai etanseaza corect, posibilitatea ca mancarea pastrata in el sa se altereze este foarte mare. In plus, creste timpul de racire al alimentelor sau nu se mai realizeaza deloc. Intr-un anumit loc de-a lungul conductelor care transporta lichidul de racire, de multe ori se intampla sa fie un loc greu accesibil, se intampla sa apara un orificiu prin care frigiderul isi pierde principala sa calitate, cea de agent de racire. Iata doar cateva motive de ingrijorare privitoare la buna functionare a frigiderului sau la integritatea sa, motive temeinice pentru a apela la serviciile oferite de un service specializat in repararea agregatelor frigotehnice.
Fiecare nou produs de acest fel are o carte tenhica unde sunt trecute cele mai uzuale activitati pe care le putem desfasura si care conduc la evitarea unei functionari anormale si, implicit, a defectarii. In plus, sunt trecute adresele si posibilitatile de contact ale fiecarei unitati de service autorizate sa efectueze reparatii sau activitati de intretinere. Chiar daca toate frigiderele fac in principiu acelasi lucru, mentinerea unui anumit tip de imagine mai ales dupa ce produsul este achizitionat are importanta ei. Fiecare brand tine sa isi pastreze individualiatea pe piata si din acest punct de vedere. Particulatitatile fiecarui produs aflat sub un anumit nume nu pot fi reparate la un service neautorizat, mai ales in perioada de garantie. De regula, fiecare unitate de reparatii frigidere acorda garantie pentru lucrarea efectuata. In caz ca dupa efectuarea reparatiei nu vi se da o garantie a lucrarii respective aveti posibilitatea de a reclama acest lucru direct la producator sau la autoritatile competente.
Apelarea la serviciile de reparatii si intretinere a aparatelor frigotehnice, mai ales in perioada de garantie a acestora, este cel mai bun lucru pe care il puteti face in cazul aparitiei unei defectiuni. Asta daca nu cumva aveti cunostintele, abilitatile si sculele necesare unei reparatii in regie proprie.

Etichete: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...


CAPTCHA Image
Reload Image